Current track

Title

Artist


Academia de Poliţie: În ultimele 24 de ore, nu s-a mai semnalat niciun caz de îmbolnăvire în rândul studenţilor

Written by on 19 noiembrie 2023

În ultimele 24 de ore, nu s-a mai semnalat nicio altă solicitare de asistenţă medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri în rândul studenţilor, a anunţat duminica seara Academia de Poliţie, într-un comunicat de presă.

„Campania noastră de informare cu privire la starea de sănătate a studenţilor precum şi la imaginile apărute în mediul online continuă. În ultimele 24 de ore, nu s-a mai semnalat nicio altă solicitare de asistenţă medicală sau alte cazuri de îmbolnăviri în rândul studenţilor. Sălile de mese şi blocul alimentar sunt igienizate suplimentar, sub atenta supraveghere a personalului aflat la permanenţa instituţiei, care, împreună cu personalul de deservire din blocul alimentar, asigură şi supraveghează servirea în bune condiţii a mesei zilnice pentru studenţii instituţiei noastre”, precizează comunicatul de presă.

Potrivit sursei citate, „personalul medical, aflat în serviciul de permanenţă, s-a preocupat continuu de starea de sănătate a studenţilor, informând conducerea Academiei de Poliţie despre situaţia de fapt”.

Astfel, pe tot parcursul zilei de duminică, se desfăşoară o scurtă vizită medicală a tuturor studenţilor noştri, atât pentru monitorizarea stării de sănătate a acestora cât şi pentru stabilirea altor informaţii necesare anchetei epidemiologice, aflată în desfăşurare, adaugă comunicatul.

„Având în vedere faptul că se apropie începutul unei noi săptămâni, plină de activităţi didactice şi practice, conducerea Academiei de Poliţie a dispus instructorilor superiori de an realizarea unor informări periodice cu privire la modul de respectare a normelor de curaţenie şi igienă în campusul universitar, monitorizând permanent introducerea şi consumul de alimente din afara instituţiei”, a transmis Academia de Poliţie.

AGERPRES/(A-editor: Cătălina Matei, editor online: Andreea Preda)


Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.
Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.
Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply