Current track

Title

Artist


ANPM: Fosta staţie GPL din Crevedia nu mai avea autorizaţie de mediu de aproape 3 ani

Written by on 27 august 2023

Fosta staţie GPL din Crevedia nu mai avea autorizaţie de mediu de aproape 3 ani, a scris, pe Facebook, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului ( ANPM), menţionând că acesta figura în acte cu un rezervor de 5.000 de litri şi o pompă.

Potrivit instituţiei, fosta staţie GPL, care a provocat dezastrul de sâmbătă seara, din judeţul Dâmboviţa, nu ar mai fi trebuit să funcţioneze din data de 14 octombrie 2020, după ce titularul a notificat APM Dâmboviţa, prin adresa nr. 13425/14 octombrie 2020, cu privire la încetarea activităţii în punctul de lucru din comuna Crevedia, sat Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

 


„Potrivit datelor transmise Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului (ANPM), de către reprezentanţii Agenţiei pentru protecţia Mediului Dâmboviţa, Autorizaţia de mediu pe care a deţinut-o S.C. Flagas S.R.L. a fost emisă în vederea desfăşurării activităţii „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule (Staţie SKID GPL)” şi avea valabilitate în perioada 03.05.2016 – 03.05.2021. Mai mult decât atât, pe amplasament putea exista, conform autorizaţiei, doar un rezervor de depozitare GPL de 5.000 de litri şi o pompă de distribuţie GPL, neexistând vreo prevedere privind stocarea de autocisterne pe amplasament”, a declarat preşedintele ANPM, Laurenţiu Alexandru Păştinaru.

ANPM precizează că notificarea pentru încetarea activităţii a fost înregistrată cu şapte luni înaintea expirării documentului, dată de la care nu a mai fost solicitată nicio viză anuală şi astfel autorizaţia de mediu pentru acel punct de lucru şi-a încetat valabilitatea încă de atunci.

AGERPRES/(AS – editor: George Bănciulea, editor online: Andreea Preda)

Loading


Conținutul website-ului www.radiovocearomaniei.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către TRUST MEDIA PRESĂ-RADIO-TV VOCEA ROMÂNIEI sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor RADIO VOCEA ROMÂNIEI, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@radiovocearomaniei.ro.
Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile TRUSTULUI MEDIA PRESĂ-RADIO-TV VOCEA ROMÂNIEI în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.radiovocearomaniei.ro.

Reader's opinions

Leave a Reply