Current track

Title

Artist


Dolj: Universitatea din Craiova a deschis platforma de înscriere online pentru admitere

Written by on 15 aprilie 2024

Universitatea din Craiova a deschis, luni, platforma de înscriere online pentru admitere la programele de licenţă şi master.

Potrivit intituţiei, înscrierea se face doar în sistem online pe EvStud, la adresa: https://evstud.ucv.ro, atât pentru studenţii români, cât şi pentru cei străini, iar platforma va rămâne activă până în data de 19 iulie.

„Admiterea prin platforma noastră unică EvStud funcţionează foarte bine de opt ani. Aceasta le oferă tinerilor acces rapid şi uşor la procesul de admitere pentru toate programele de licenţă şi master pe care le oferim. Datele colectate în platformă sunt prelucrate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal. Unul dintre avantajele platformei noastre este acela că, odată încărcate documentele necesare, acestea sunt recunoscute şi validate de sistem şi pot fi folosite şi în cadrul altor sesiuni de admitere. Ne aşteptăm ca şi în anul academic 2024-2025 să avem o admitere de succes”, a declarat, luni, rectorul Universităţii din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuţ Spînu.

Calendarul de admitere diferă în funcţie de ciclul de studii. Astfel, înscrierea pentru programele de licenţă se va încheia în data de 19 iulie, iar pentru programele de master în data de 15 iulie. Elevii claselor a XII-a se pot înscrie la programele dorite, urmând să îşi completeze dosarul de admitere cu adeverinţa sau diploma de absolvire, precum şi foaia matricolă, după susţinerea examenului de Bacalaureat.

AGERPRES/(AS – autor: Maria Mitrică, editor: Antonia Niţă, editor online: Ada Vîlceanu)


Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.
Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Loading

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply